Goedkoop Weekendje Weg Aanbiedingen

Weekendje weg deals

We hebben het druk maar willen wel zoveel mogelijk van de wereld zien: daarom gaan we graag een weekend weg naar een leuke bestemming. Bekijk hier alle goedkope vliegtickets voor een weekendje weg! We hebben de leukste steden op een rijtje gezet – klik op de banners om weekendje weg aanbiedingen te zien voor jouw favoriete stad.

Weekendje weg Portugal

Mooi weer. Lekker eten. Prachtige steden. Portugal heeft het allemaal! Lissabon is één van de meest populaire weekend bestemmingen voor Nederlanders, met haar mooie steegjes en gele trams. Ben je al in Lissabon geweest? Porto en Faro zijn wat kleiner en minder toeristisch en daarom ook enorm geschikt voor een weekendvakantie. Bekijk hieronder vliegticket aanbiedingen voor een weekendje weg in Portugal.

Weekendje weg Spanje

Behalve voor een zon-zee-strand vakantie kun je ook voor een weekendtrip terecht in Spanje. Barcelona is natuurlijk de meest bekende bestemming voor een weekendje weg, met haar prachtige architectuur. Wil je liever een wat minder toeristische bestemming voor een stedentrip, dan raden we Valencia of Sevilla aan. Bekijk hieronder de goedkoopste vliegtickets.

Weekendje weg Centraal Europa

Onze oosterburen kunnen er ook wat van op het gebied van weekendjes weg! Ga naar budgetbestemmingen Krakau of Praag voor weekendje weg aanbiedingen, of zoek de geschiedenis op in Wenen of Berlijn. Onze favoriete bestemming in dit rijtje is Boedapest. Top tip: verken ’s ochtends de stad en ga in de namiddag naar een van de badhuizen voor een relaxte afsluiting.

Weekendje weg Italië

Baas boven baas: Italië heeft toch echt de prachtigste steden voor een weekendje weg. Rome nog niet gezien? Deze stad moet bij iedereen op het lijstje staan voo haar prachtige architectuur en heerlijke cuisine. Ga je liever shoppen? Milaan is het shopwalhalla met haar prachtige winkels. Bekijk vliegticketdeals hieronder.

Weekendje weg Engeland

Op het moment staat de pond redelijk laag, dus is het voordelig om naar Groot-Brittanië op stedentrip te gaan! Heb je Londen nog niet gezien dan moet deze wereldstad toch echt op je lijstje komen: onze favorieten zijn Hyde Park en het TATE Modern museum. In Manchester en Liverpool kom je in aanraking met het Noord-Engelse accent en de bijbehorende cultuur.

Weekendje weg Ierland en Noord-Ierland

Dublin is een topbestemming voor een weekendje weg als je van een biertje houdt: de Guinness Brewery en Temple Bar district zijn zeer populair. Maar ook voor geschiedenis en architectuur is het een leuke stad. In Belfast krijg je ook zeker de kans om een biertje of whiskey te drinken. Belfast wordt nog niet zo lang bezocht door toeristen vanwege de Troubles, maar heeft inmiddels mede door deze bewogen geschiedenis, natuurformatie Giants Causeway en de serie Game of Thrones ook een reputatie opgebouwd als toeristische trekpleister.

Weekendje weg Schotland

In Edinburgh kun je terecht voor een gevarieerd weekendje weg. Van whisky proeven tot prachtige heuvels en van shoppen tot historische wandeltours – je hoeft je hier geen moment te vervelen. Misschien zijn we wel bevooroordeeld: het hoofdkantoor van Skyscanner is namelijk gevestigd in Edinburgh!

Weekendje weg Scandinavië

Kleurige huisjes, mooie natuur, Scandinavisch design en hygge – dit zijn de kenmerken van de leuke steden Kopenhagen, Stockholm en Oslo. Niet te ver weg maar genoeg te doen. Of je nu van shoppen, natuur of Abba houdt!

Weekendje weg verdere bestemmingen

Deze steden zijn te leuk om niet te benoemen in dit lijstje: Marrakech, Athene, Istanbul en Tel Aviv. Een vlucht naar deze steden duurt wel wat langer dan vluchten binnen Europa, maar je waant je dan ook helemaal in een andere cultuur. Onze favoriet: Tel Aviv, het nachtleven is hier echt waanzinnig.

Hotels weekendje weg

Boek je je vlucht bij Skyscanner dan ontgrendel je ook exclusieve hotelkortingen met onze Fly Stay Save deals.

Autoverhuur weekendje weg

Wil je tijdens je weekendje weg ook de stad even ontsnappen? Met een huurauto kun je makkelijk een dagtripje maken.

Top 5 Zonvakanties

1

9.7

Score

2

9.5

Score

3

9.5

Score

4

9.4

Score

5

9.4

Score